Amerikai csokis keksz

2021.04.14

Hozzávalók:

  • 150 g vaj
  • 100 g cukor
  • 2 tojci
  • 100 g csoki
  • 50 g mogyoró
  • 1 kk fahéj
  • 1 kk sütőpor
  • kb 200 g finomliszt


A vajat a cukorral habosra keverjük és a tojcikat egyenként beledolgozzuk. A csokit és a mogyorót feldaraboljuk, majd a keverékhez adjuk. A liszt nagy részét, a sütőport, a fahéjat összekeverjük és ezt is a keverékhez adjuk, majd a maradék lisztet is, ha kell. Akkor jó a tészta, ha laza, ragadós állagú. A keverékből 30 apró golyót formázunk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk és kézzel kissé ellapítjuk. Kb 15 perc alatt 200°-on világosbarnára sütjük.

© 2020 Éva receptjei. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el