Császármorzsa

2021.04.23

Hozzávalók:

  • 300 g búzadara
  • 2 tojci
  • 0,5 l tej
  • 1 citromlé
  • 1 dl olaj

Egy tálba a darára ráöntjük a tejet, a tojcik sárgáját és egy ½ órára félretesszük, hogy a dara megdagadjon. Hozzáadjuk a citromlét és a tojcik fehérjéből felvert habot.
A serpenyőbe felhevítjük az olajat és beleöntjük a masszát. Állandóan keverjük, amíg szép piros-barnás színt nem kap.
Tálalhatjuk sárgabaracklekvárral és meggyel. :)






Ami még érdekelhet:

© 2020 Éva receptjei. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el