Csokis finomság

2020.10.23

Hozzávalók:

  • 3 tábla/300 g csoki (ét vagy tej)
  • 1/2 l habtejszín
  • kb. 3 ek cukor (lehet kevesebb is)
  • 2 db tojci sárgája


A csokit apróra daraboljuk (pár kockát meghagyhatunk a tetejére).
1 dl habtejszínt összekeverünk 2 tojcisárgával, majd felforraljuk és ráöntjük a feldarabolt csokira. A maradék tejszínhez hozzáadjuk a cukrot és felverjük kemény habbá. Összekeverjük a 2 masszát, majd desszertes poharakba adagoljuk.
A tetejére csokit reszelhetünk és ½ h-ra hűtőbe tesszük.

© 2020 Éva receptjei. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el