Házi francia krémes (sütés nélkül)
2021.03.19
Hozzávalók:
- 1 pár zacskó háztartási keksz
- 3 cs. van. pudingpor
- 8 dl tej
- 200 g porcukor
- 250 g vaj/margarin
- 2 cs. van. cukor
- ½ l tejszín
- 1 tábla tortabevonó
A puldingokat megfőzzük. A porcukrot habosra keverjük a vajjal. Ha a
pudling kihűlt kicsit, hozzákeverjük a vajas krémet. Egy tálcára vagy tepsi
aljába tegyük le a kekszeket, kenjük rá a pudinglis krémet.
A van. cukrot adjuk a tejszínhez és keményen habot verjünk ki belőle. :D Ha a
tejszín eleve édesített, a cukrot hagyjuk el. Ezt a habot kenjük a krémre, majd
a tetejét is pakoljuk be kekszekkel. Mindennek a tetejébe tegyük rá a tortabevonót
is! c(:
Ami még érdekelhet: