Házi francia krémes (sütés nélkül)

2021.03.19

Hozzávalók:

  • 1 pár zacskó háztartási keksz
  • 3 cs. van. pudingpor
  • 8 dl tej
  • 200 g porcukor
  • 250 g vaj/margarin
  • 2 cs. van. cukor
  • ½ l tejszín
  • 1 tábla tortabevonó


A puldingokat megfőzzük. A porcukrot habosra keverjük a vajjal. Ha a pudling kihűlt kicsit, hozzákeverjük a vajas krémet. Egy tálcára vagy tepsi aljába tegyük le a kekszeket, kenjük rá a pudinglis krémet.
A van. cukrot adjuk a tejszínhez és keményen habot verjünk ki belőle. :D Ha a tejszín eleve édesített, a cukrot hagyjuk el. Ezt a habot kenjük a krémre, majd a tetejét is pakoljuk be kekszekkel. Mindennek a tetejébe tegyük rá a tortabevonót is! c(:





Ami még érdekelhet:

© 2020 Éva receptjei. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el