Gesztenyetorta

2020.12.21
Hozzávalók:


  1. 9 tojci
  2. 9 ek cukor
  3. 9 ek liszt
  4. 1 cs sütőpor
  • 1 cs. van. pudingpor
  • 2,5 dl tej
  • 25 g porcukor
  • 250 g gesztenyepüré massza
  • 5 dl Hulala/Meggle (habtejszín)

Az első 4 hozzávalóból piskótatésztát sütünk tortaformában. Ha kihűlt, szétvágjuk 3 lapra.
A krémhez a pudingot megfőzzük a tejben, kicsit kihűtjük, hozzáadjuk a porcukrot és 200 g-ot a gesztenyepüréből, ezt jól elkeverjük.
3 dl tejszínből habot verünk és hozzáadjuk a van. krémhez. Ezzel megkenjük a lapokat.
A megmaradt tejszínt felverve a tetejére tesszük és az 50 g gesztenyepürével díszítjük. Én meggyszemeket is használtam. =)






Ami még érdekelhet:

© 2020 Éva receptjei. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el