A habtejszín

2020.10.07

A legfontosabb: NE LEGYEN TÚRÓS, mert aztán nehéz vele dolgozni! Ha már látjuk a nagyon sűrű csíkokat benne és keményebben megáll a tálban, ha megpróbáljuk megdönteni azt (nem úgy, mint Hajnal Tímeát! :D), akkor pont jó.

Vannak különféle habtejszínek, különféle márkával.
Amiket használni szoktam: Hulala, Meggle.
A különbség nem nagy, a Hulala és a Meggle is növényi eredetű zsírokból készül, mindkettő nagyon jól tartja formáját és nem esik össze (nem kell újraéleszteni! :D).

Nekem a Meggle a szimpatikusabb, tehát ha tehetem, inkább ezt választom. Persze érdemes más habtejszínnel is kísérletezni, mert kinek a pap, kinek a paplan! =)

© 2020 Éva receptjei. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el