Káposztasaláta

2020.10.07

Hozzávalók:

  • 1 kisebb fej káposzta
  • 2 sárgarépa
  • 1 vöröshagyma (A hagyma hatásairól)
  • friss petrezselyemzöld
  • só, bors,
  • 1 tk. cukor
  • 3 ek. tejföl
  • 4 ek. majonéz
  • 1 tk. édes mustár

A káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágva a salátához házasítjuk (mostantól férj és feleség!) és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a cukrot és ráöntjük a salátára. A petrezselyemzöldet apróra vagdossuk, rászórjuk, jól összekeverjük és lehűtjük, majd fogyaszthatjuk.

© 2020 Éva receptjei. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el