Kirántott töltött palacsinta
2021.03.24
Hozzávalók:
A palacsintatésztához:
- 100 g tört krumpli
- 80 g sonka
- 100 g sajt
- kb. 50 g liszt
- 1 elkevert tojci
- kb. 80 g prézli
- olaj a sütéshez


A sós palacsinta alapreceptjét ide kattintva megtalálod. Ha kisült, beleteszünk egy kis tört krumplit, kockára vágott sonkát és reszelt sajtot. Az oldalát behajtjuk, majd alulról feltekerjük és fogpiszkával rögzítjük, hogy ne jöjjön szét. Először lisztbe forgatjuk, utána felvert tojciba, végül prézlibe. Bő forró olajban aranybarnára sütjük ki.
Kicsit macerás, de megéri megcsinálni, mert finom és akármilyen hihetetlen, laktató! Jó étvágyat! ;)
Ami még érdekelhet: