Tejszínes-mascarpones szelet
2020.12.25
Hozzávalók:
- 5 tojci
- 5 ek cukor
- 4 ek liszt
- 1 ek kakaó
- 1 cs sütőpor
- 1,5 dl Meggle/édesített habtejszín
- 1 pohár fehér joghurt
- 100 g mascarpone (krémsajt)
- 1 narancs (élő)
- 1 doboz mandarinkompót
- 1 cs. narancsos tortazselé

Az első 5 hozzávalóból megsütjük a piskótát és hagyjuk hűlni.
Egy edényben simára kavarjuk a joghurtot a mascarpone-vel, majd hozzáadjuk a
felvert tejszínt és jól összedolgozzuk. Ezt a krémet a piskótára kenjük, majd bepakoljuk
gyümölccsel. Kis időre hűtőbe tesszük, majd bevonjuk tortazselével (amit a
csomagoláson leírtak szerint főzünk meg). Hűtőben pihentetjük (hogy el ne
fáradjon, de mi se! :D) egy éjszakát. ;)
Ami még érdekelhet: