Tejszínes-mascarpones szelet

2020.12.25

Hozzávalók:

  1. 5 tojci
  2. 5 ek cukor
  3. 4 ek liszt
  4. 1 ek kakaó
  5. 1 cs sütőpor
  • 1,5 dl Meggle/édesített habtejszín
  • 1 pohár fehér joghurt
  • 100 g mascarpone (krémsajt)
  • 1 narancs (élő)
  • 1 doboz mandarinkompót
  • 1 cs. narancsos tortazselé

Az első 5 hozzávalóból megsütjük a piskótát és hagyjuk hűlni.
Egy edényben simára kavarjuk a joghurtot a mascarpone-vel, majd hozzáadjuk a felvert tejszínt és jól összedolgozzuk. Ezt a krémet a piskótára kenjük, majd bepakoljuk gyümölccsel. Kis időre hűtőbe tesszük, majd bevonjuk tortazselével (amit a csomagoláson leírtak szerint főzünk meg). Hűtőben pihentetjük (hogy el ne fáradjon, de mi se! :D) egy éjszakát. ;)





Ami még érdekelhet:

© 2020 Éva receptjei. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el