Virslis hústekercs

2020.12.23

Hozzávalók:

  • 4 szelet hús
  • 2 pár párky :D (virsli)
  • 1 tojci
  • 1,5 dl sör
  • 2-3 ek liszt

  • bors
  • liszt a forgatáshoz
  • bő olaj a sütéshez


A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, majd a lehéjazott virslit szorosan beletekerjük és fogpiszkálóval megtűzzük.
A tojcit felverjük a sörrel, liszttel, sóval és borssal (ebből sűrű palacsintatésztát kapunk).
A tekercset először lisztbe mártjuk, ezután a tésztába. Bő forró olajban pirosra sütjük.
Sült krumplival és tartármártással vagy rizibizivel (rizottó) tálaljuk.





Ami még érdekelhet:

© 2020 Éva receptjei. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el